FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
3 de desembre de 2018

Neix el 1er Banc d’Imatges Infermeres per trencar amb els estereotips professionals i de gènere de les infermeres

Aquest gran projecte documental recollirà més de 3 mil imatges d’accés lliure per explicar la feina real de les infermeres i infermers catalans. Quan estigui complert oferirà una de les col·leccions més grans de fotografies sobre temes de salut en obert.

0 Comentaris
20 de març de 2018

Un estudi associa les estratègies d’educació per a la salut i seguiment infermer amb un millor control de la tuberculosi infantil

L'estudi de la infermera Eva Maria Guix Comellas, finançat pel COIB associa les estratègies per a la salut i el seguiment infermer amb la millora del seguiment del tractament antituberculós en població pediàtrica que, a Catalunya, té una incidència de 7,3 casos pediàtrics per 100 mil habitants. [i]

0 Comentaris

Un 40% dels hospitals de Catalunya no poden oferir l’acompanyament integral de la llevadora durant el part

La Vocalia de Llevadores del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona ha dut a terme un estudi entre 31 hospitals catalans que posa de manifest la dificultat d’implementar models d’atenció i cures que milloren de forma significativa els resultats perinatals i augmenta la satisfacció de les dones en relació al seu part.

0 Comentaris

Prop de 300 infermeres d’urgències i emergències es reuneixen per analitzar l’actuació professional del col·lectiu durant els atemptats de Barcelona

Tres mesos després del 17A, més de 300 infermeres d’urgències i emergències es troben a Barcelona el proper 17 de novembre per analitzar els fets des del punt de vista de l’atenció infermera proporcionada dins el Pla de d’Incidents de Múltiples Víctimes (IVM).

0 Comentaris

Les infermeres catalanes reivindiquen el seu paper fonamental en l’atenció a la salut mental

Les infermeres i els infermers catalans en salut mental reivindiquen en la seva 7a Jornada Catalana poder exercir i estar reconeguts en el seu àmbit de coneixement. A Catalunya, aquesta especialitat infermera no està reconeguda com a categoria professional, que si ho està en altres comunitats.

0 Comentaris
9 d’octubre de 2017

Marian Barnes, sociòloga i politòloga social d’ampli prestigi internacional visita Barcelona

Convidada pel Col·legi Oficial de Infermeres i Infermers de Barcelona i la Fundació Víctor Grífols i Lucas, impartirà un seminari sobre les noves polítiques del tenir cura i les necessitats per construir una societat inclusiva amb la gent gran.

0 Comentaris
27 de setembre de 2017

  La poca adaptació de la sanitat a les persones sordes impacta directament a la seva salut

  Una recerca infermera detecta les principals barreres a les quals s’enfronten de manera continuada les persones sordes quan necessiten atenció sanitària. Dolors Rodríguez és l’autora de la investigació de tesi doctoral en la que es posa de manifest que les incidències causades per la mala comunicació «no són casos aïllats sinó que es donen de manera continuada al sistema de salut».

  0 Comentaris
  12 d’abril de 2017

  Les infermeres mostren com tenen cura de les persones amb les teràpies naturals i complementàries a la fira Expo Eco Salud

  El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) compta amb un estand propi i un espai d’experiències on les infermeres expertes impartiran demostracions de tractaments als visitants. Amb més de 20 anys d’història, la corporació professional és pionera en aquest àmbit d’interès.

  0 Comentaris
  28 de març de 2017

  Els col·legis professionals col·laboraran amb ‘BCN Ciutat Refugi’ per ajudar els professionals asilats i immigrants a inserir-se laboralment

  L’Ajuntament de Barcelona i l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya signen un conveni on s’estableix un protocol perquè els sol·licitants d’asil puguin entrar en contacte amb els col·legis professionals amb l'objectiu de facilitar-los la seva incorporació personal i professional.

  0 Comentaris
  20 de març de 2017

  “Les històries dels Bonsu” arriben a MouTV per promoure hàbits saludables entre els usuaris de TMB

  Infermera virtual produeix els vídeos amb consells de salut per a totes les edats. Les històries, que seran diferents cada mes, arranquen amb un vídeo sobre l’assetjament escolar.

  0 Comentaris