FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
26 d’abril de 2018

Infermera virtual continua ampliant els espais físics i virtuals en els que ofereix els seus consells tant de prevenció com de promoció de la salut adreçats a la ciutadania. A partir d’ara Mutua Universal, mútua col·laboradora amb la Seguretat Social, incorporarà també aquests consells a les seves plataformes internes i externes relacionades amb els seus mutualistes, arribant a més de 1.3 milions de treballadors adherits, gràcies al conveni signat amb el COIB.

Mutua Universal oferirà consells de salut d’Infermera virtual

El COIB i Mutua Universal han signat avui el conveni pel qual inicien la col·laboració en el marc dels continguts de salut que Infermera virtual aportarà als canals de la mútua a través d’un sistema de subscripció de RSS.  Així, a través del portal Infermera virtual, les infermeres i infermers de Barcelona ajudaran als mutualistes d’aquesta entitat a mantenir una alimentació adequada a l’època de l’any, a prevenir possibles problemes de salut comuns de cada estació i a afrontar diverses situacions de vida, entre moltes altres qüestions. Uns continguts que els usuaris podran trobar en diferents formats, des de consells curts a infografies o vídeos tutorials.

Infermera virtual és un dels portals web d’infermeria referents a Espanya per la qualitat dels seus continguts i la filosofia que suporta el projecte i la seva APP gratuïta per a iOs i Android ha estat la primera aplicació certificada pel Portal AppsSalut de la Generalitat de Catalunya i que assegura l’entorn segur i de confiança en l’ús i el contingut de l’app.

Amb aquest conveni, Mutua Universal se suma a moltes altres entitats que confien en el contingut professional d’Infermera virtual per acostar la promoció i educació per a la  salut al dia a dia de les persones. És el cas del Consorci Sanitari del Maresme, l’Institut de Prestacions d'Assistència Mèdica al Personal Municipal (PAMEM), Fisiogestión i 16 ajuntaments de la demarcació de Barcelona. Infermera virtual produeix també les “Històries dels Bonsu” per al sistema de videoinformació de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), vídeos amb consells de salut per a totes les edats que es veuen a les prop de 2.600 pantalles a estacions de metro, trens, autobusos i centres d’atenció a l’usuari de TMB.

Foto: d'esquerra a dreta, Albert Tort Sisó, president del COIB; Javier Romero Ruiz, director de serveis assistencials de Mutua Universal i Gemma Colominas, coordinadora d'infermeria de Mutua Universal en la signatura del conveni.