FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
16 de febrer de 2016
  Infermera virtual ha llançat la seva aplicació per dispositius mòbils. Un pas clau per consolidar-se com a plataforma de consulta habitual dels professionals de la salut. L’App, gratuïta i disponible per iOS i Android, neix amb la voluntat de facilitar a les infermeres i d’altres professionals de salut la prescripció de consells i informació a les persones que atenen. Gràcies als centenars de recursos informatius elaborats a partir del coneixement infermer, l'aplicació permet facilitar a l'usuari pautes, consells i informació general sobre diferents situacions del dia a dia i problemes de salut que els ajuden a prendre decisions informades sobre el seu propi estat de salut.
   
  «L'aplicació és un pas natural pel projecte», explica Marc Fortes, coordinador de la Infermera virtual. «Disposar d'aquests continguts, consells i recursos al mòbil és un canvi en la manera en què les infermeres podem relacionar-nos amb les persones a les que atenem», afegeix Fortes, «ara és el moment d'anar més enllà de la prescripció verbal, tenim la possibilitat de facilitar informació contrastada i orientada perquè les persones participin de les decisions sobre la seva salut a través de les noves tecnologies».
   
  L'aplicació permet l'accés als continguts de la Infermera virtual en els seus diferents suports, com consells, infografies o vídeos, entre d'altres. Materials que permeten compartir de forma amena i ràpida el coneixement infermer sobre cadascuna de les situacions de salut. Tots aquests continguts es converteixen en enllaços de salut que permeten als professionals de salut prescriure aquesta informació via email directament a les persones que atén, o compartir-ho a través de les xarxes socials.
   
  Destaca del menú de l'aplicació l'accés, a través de 'Cuida la teva salut' als més de 110 tutorials dirigits a resoldre dubtes i tenir més informació sobre problemes de salut, estils de vida saludables, situacions de vida i aspectes vinculats a les diferents etapes del cicle vital de les persones, mentre que a entrant a 'Fitxes' les infermeres poden accedir a les fitxes completes realitzades per infermeres expertes en diferents situacions de salut. Els professionals disposen també d'un accés directe de consulta sobre estructura i funció del cos humà.
   
  APP Infermera virtual

  Fitxa Tècnica
   
  • Desenvolupador - Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona
  • Versió - 1.0
  • Mida - 48,3 MB ( iOS ) - 7.45 MB ( Android )
  • Classificació - 17+
  • Compatibilitat - Requereix iOS 7.0 o posterior. Compatible amb iPhone , iPad i iPod Touch / Requereix Android 4.0.3 i posteriors