FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
19 d’agost de 2014
  crisantemoweb.jpgEts infermera i habitualment fas ús d’alguna teràpia natural en les teves cures? La Setmana Natural del COIB, que del 17 al 20 de novembre organitza la Comissió de Teràpies Naturals i Complementàries, dedica enguany una tarda a crear l'Espai Natural de l'Evidència, perquè totes les infermeres i infermers mostrin les seves comunicacions i pòsters sobre l'ús d'alguna teràpia.

  Comença a preparar els teus treballs! I sobretot, guarda’t a la teva agenda les dates per participar en aquest esdeveniment del COIB, que enguany arriba a la seva segona edició.

  També necessitem infermeres que voluntàriament vulguin oferir breus tractaments en teràpies naturals als assistents de la Setmana Natural per demostrar-ne els seus beneficis. Aquesta és un dels espais paral·lels, que com l’any anterior, s’organitzen en el marc d’aquest esdeveniment.

  Tota una setmana per a un programa ple d’activitats, amb conferències i tallers, un espai per rebre diversos tractaments en teràpies naturals, una fira d’entitats, empreses i organitzacions que treballen en aquest àmbit i moltes més sorpreses!
   
  Ajuda a fer córrer aquest esdeveniment, que està obert a tots els públics, i convida els teus usuaris!

  Tant si et vols presentar com a voluntària per fer breus tractaments com si vols enviar un pòster pots posar-te en contacte amb la Comissió de Teràpies Naturals i Complementàries del COIB, enviant un correu a cjordano@coib.cat i preguntar per Charo Jordano o bé trucar al telèfon gratuït d’atenció col·legial, el 900 705 705.
   
   
  Informacions relacionades:
   
  La Setmana Natural al COIB, del 17 al 20 de novembre (18/07/2014)