FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
8 d’octubre de 2013
  Foto flor lila_ok_interior.jpgJa t’has apuntat la Setmana Natural? De l’11 al 14 de novembre, la Comissió de Teràpies Naturals i Complementàries del COIB et convida a gaudir de quatre dies d’un ambient infermer i naturista. Ja pots consultar el programa complert d’activitats, que són gratuïtes i es celebren de manera simultània. Inscriu els teus amics, familiars i usuaris.
   
   
  Què hi trobaràs? Conferències sobre diverses teràpies naturals, com homeopatia, musicoteràpia, flors de Bach, ayurveda, oligoteràpia i moltes d’altres, un espai de demostracions col·lectives en teràpies naturals i per rebre curts tractaments individualitzats.
   
  També podràs accedir a una zona amb expositors que mostraran els serveis del COIB en l’àmbit de les teràpies naturals, l’oferta formativa de les escoles d’infermeria o tot allò que estan fent les infermeres naturistes que treballen en l’àmbit de l’exercici lliure.
   
   
  Apunta’t i vine amb els teus amics, familiars i recomana-ho als teus usuaris. La inscripció a aquest esdeveniment, que du com a lema "Les infermeres i els infermers al servei de la societat amb les cures naturals", és individual per tal de garantir el control en l’aforament.
   
  Emplena aquest formulari per realitzar la inscripció.
   
  Consulta el programa complert d’activitats de la Setmana Natural
   
  Fes clic aquí per saber tot allò que pots trobar en aquest esdeveniment, que vol convertir-se en un punt de trobada per a totes les infermeres i infermers que apliquen les teràpies naturals.