FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
18 de juliol de 2014
    Foto flor lila_
    Vols conèixer l’ús de les teràpies naturals? Compartir experiències amb d’altres infermeres i infermers en un espai eminentment naturista? La segona edició de la Setmana Natural arriba al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona del 17 al 20 de novembre. Apunta’t-ho a l’agenda!

    La Comissió de Teràpies Naturals i Complementàries del COIB ja està tancant tot un programa farcit d’activitats, que inclourà conferències i tallers, un espai per rebre diversos tractaments en teràpies naturals, una fira d’entitats, empreses i organitzacions que treballen en aquest àmbit i moltes més sorpreses!

    Enguany s’ha preparat un espai dedicat a l’evidència científica de les teràpies naturals, en el qual es convida a totes les infermeres i infermers que han cursat el Màster en Infermeria Naturista o d’altres formacions a exposar les seves comunicacions i pòsters a la resta de col·legues. Tindrà lloc el dimecres 19 de novembre al llarg de tota la tarda i es celebrarà amb el lema Espai natural de l’evidència.

    Ben aviat ampliarem la informació. Ajuda a fer córrer aquest esdeveniment, que està obert a tots els públics, i convida els teus usuaris!