FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
10 de maig de 2018

Infermera virtual ha realitzat un taller al vestíbul de l'estació del Metro de Barcelona d'Universitat on persones de totes les edats han pogut aprendre a fer una reanimació cardiopulmonar (RCP). Després d'avisar al 112, aquesta maniobra és de vital importància en cas de trobar-se algú amb una aturada cardiorespiratòria ja que per cada minut que es perd disminueixen en aproximadament un 10% les possibilitats de recuperació de la persona.

Els usuaris del Metro aprenen a fer una reanimació cardiopulmonar que pot salvar vides

S’estima que el 70% de les aturades cardiorespiratòries que es produeixen fora de l’àmbit hospitalari succeeixen al domicili i que, de totes aquestes, un 60% són presenciades per testimonis.

A més, el portal de promoció i educació per a la salut del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) Infermera Virtual ha ofert a persones de totes les edats un taller de gestió de les emocions. 

Prop de 200 persones han participat en aquesta activitat situada al vestíbul de connexió de les línies L1 i L2 de l'estació Universitat durant el dia 10 de maig.