FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
8 d’octubre de 2013
  Calendari de les activitats de la Setmana Natural del COIBSi ets infermera i ja has presentat pòsters sobre cures infermeres mitjançant teràpies naturals i complementàries en algun congrés, jornada o trobada professional, fes créixer l’exposició que s’ha preparat en el marc de la Setmana Natural. Ensenya i mostra-ho a la resta de professionals que assistiran en aquest esdeveniment. També pots enviar pòsters inèdits.
   
  Per fer-ho possible caldrà que enviïs el pòster en format digital. Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb la Comissió de Teràpies Naturals del COIB, enviant un correu electrònic a cocana@coib.cat.
   
  Ara ja pots consultar el programa complert d’activitats, que seran simultànies i gratuïtes, i que inclouen conferències, espais per rebre breus tractaments en teràpies naturals i pràctiques col·lectives d’alguna disciplina. Durant aquests quatre dies també podràs accedir a un ampli espai amb expositors que mostraran els serveis del COIB en l’àmbit de les teràpies naturals, l’oferta formativa de les escoles d’infermeria o tot allò que estan fent les infermeres naturistes que treballen en l’àmbit de l’exercici lliure.
   
  Inscriu-te i vine amb els teus amics, familiars i recomana-ho als teus usuaris. La inscripció a aquest esdeveniment, que du com a lema "Les infermeres i els infermers al servei de la societat amb les cures naturals", és individual per tal de garantir el control en l’aforament. Emplena aquest formulari per realitzar la inscripció.
   
  Consulta el programa complert d’activitats de la Setmana Natural
   
  Fes clic aquí per saber tot allò que pots trobar en aquest esdeveniment, que vol convertir-se en un punt de trobada per a totes les infermeres i infermers que apliquen les teràpies naturals.