FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

El Col·legi ofereix 25 places per a una nova edició del curs teòrico-pràctic que tindrà lloc els propers 8 i 9 d’octubre. Aquesta formació permet adquirir els coneixements necessaris per superar la prova d’accés a l'especialitat d’infermeria familiar i comunitària a través de la via excepcional.

Nou curs per preparar la competència de l’especialitat d’infermeria familiar i comunitària del COIB

Les inscripcions al curs s’ha de formalitzar del 5 al 19 de setembre, per a les col·legiades, i del 12 al 19 de setembre, per a les persones que no estiguin col·legiades. La formació, que és de matèria no acreditable, té un preu de 40€ per a col·legiades i de 96€ per a no col·legiades. El curs, que comença el dia 6 de febrer, té una durada de 16 hores.

Té un preu de 40€ per a les col·legiades i de 96€. Aquesta formació, que comença el dia 8 d’octubre i finalitza el dia 9, té una durada de 16 hores.

Els participants al curs podran conèixer el marc conceptual de l’especialitat d’infermeria familiar i comunitària, així com ser capaços de realitzar un examen modalitat test amb casos clínics amb èxit i podran enfrontar-se a simulacres reals d’exàmens amb respostes comentades.

Més informació i inscripcions
 

Imatge: COIB