FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
14 de maig de 2015
  La Fundació Mobile World Capital Barcelona comptarà a partir d’aquest mes de maig amb un nou grup de treball enfocat en el camp de la infermeria. Es tracta d’un equip integrat per infermers experts en els àmbits acadèmic, científic, assistencial, de la gestió de la salut i de les noves tecnologies, que té com a objectiu identificar les iniciatives i les necessitats en atenció infermera i de salut en l’àmbit de les noves tecnologies i els dispositius mòbils.

  El grup, el primer que es forma en el si de MWCB en l’àmbit de la salut, està format per 12 infermeres de Barcelona que han estat identificades per iniciativa del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona i de la Fundació Mobile World Capital Barcelona.

  Aquest conjunt de professionals es defineix com “un grup d’infermeres i infermers que treballen amb el propòsit de detectar les necessitats per transformar els processos dels quatre àmbits d’exercici de la professió infermera (assistencial, docent, recerca i gestió) en matèria de mobilitat. L’objectiu del grup és identificar projectes i iniciatives, fer-ne un mapeig, donar-los suport i difondre la innovació en l’àmbit de la infermeria”.

  Durant els propers mesos, a banda de fer una recerca activa de projectes i detecció de necessitats en els àmbits de la infermeria, les TIC i els dispositius mòbils, el grup mantindrà una convocatòria oberta a tots aquells professionals que hagin endegat iniciatives en aquest àmbit o que necessitin ajuda per fer-les possibles.

  Es podrà contactar amb el grup a través del seu perfil de Linkedin i les webs www.mobileworldcapital.com, www.mobilehealthglobal.com i www.coib.cat.

  Així mateix, MWCB_Nursing celebrarà una primera jornada sobre infermeria i mobilitat el proper mes de novembre.
  Els integrants de MWCB_Nursing són:

  -Antonio Torrejón, infermer especialista en TIC i sistemes.
  -Marc Fortes, infermer especialista en TIC.
  -Gisel Fontanet, infermera i educadora social.
  -Montserrat Antonin, infermera en l’àmbit docent i de la gestió.
  -Carlos Martínez, infermer en l’àmbit de la gestió.
  -Pilar Delgado, infermera en l’àmbit docent.
  -Fernando Campaña, infermer i blogger.
  -Octavi Rodríguez, infermer d’emergències i especialista en TIC.
  -Marina Garcia, infermera i nutricionista especialista en TIC.
  -Marta Serdà, infermera assistencial i psicòloga.
  -Jordi Galimany, infermer de l’àmbit docent.
  -Galo Quintanilla, periodista especialista en màrqueting.