FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
3 de juny de 2015
    Salutcomecaentu_maig_2.jpgEl Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) i TMB han acordat promoure hàbits de vida saludables entre els treballadors de la xarxa del transport públic mitjançant els consells de salut de la Infermera virtual. El portal de promoció i educació per la salut elaborarà quinzenalment continguts sobre salut especialment dissenyats per a les necessitats d’aquest col·lectiu de treballadors.

    Què es pot fer per dormir millor? Com menjar bé fora de casa? O què puc fer per relaxar-me sense haver d’encendre una cigarreta? Són algunes de les preguntes a través de les quals Infermera virtual explicarà com tenir cura de la seva salut als més de 7.000 treballadors de TMB.

    A partir del contingut del portal www.infermeravirtual.com, elaborat i actualitzat per una setantena d’infermeres i infermers experts, s’elaboraran peces informatives de periodicitat quinzenal que TMB publicarà en la seva intranet. Aquests posts estan especialment pensats per implicar i apoderar les persones en el manteniment d’hàbits i estils de vida saludables.
     
    El president del COIB, Albert Tort, ha mostrat la seva satisfacció per aquest acord, que considera un “bon punt de partida per tal que les infermeres i infermers puguem difondre hàbits saludables i demostrar que la salut comença en un mateix i que el paper dels professionals de la salut és guiar-nos per a gaudir del màxim benestar possible sempre”.