FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
1 de març de 2024

El COIB inicia un programa pilot d’aprofitament de material no utilitzat de l’administració injectables

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) posa en marxa un programa pilot d’aprofitament del material no utilitzat per tal de conservar, recollir i enviar tot aquest material a centres sanitaris de zones del món desproveïdes.

0 Comentaris
22 de febrer de 2024

  "Crec que sempre s'ha de donar la cara, enfrontar-te al problema i donar una resposta, valors que m'ha ensenyat la infermeria"

  Entrevistem a Gemma Rosell, primera dona alcaldessa de Teià i infermera de professió.

  0 Comentaris
  20 de febrer de 2024

   Presentem un nou espai de promoció de la salut entre el COIB i el BHH

   El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) i el Barcelona Health Hub (BHH) presenten un espai comú per fomentar la innovació en l’àmbit de la salut digital entre les infermeres i per intercanviar iniciatives per aconseguir la promoció dins l’àmbit de salut.

   0 Comentaris
   19 de febrer de 2024

   El COIB acull el II Congrés Internacional d’Infermeria del Treball, celebrat a Barcelona entre el 15 i el 17 de febrer

   Durant tres dies, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) ha acollit el II Congrés Internacional d’Infermeria del Treball, organitzat per l’Associació d’Especialistes d’Infermeria del Treball (AET).

   0 Comentaris
   15 de febrer de 2024

   El COIB convoca l’Assemblea General Ordinària de 2024 per al dilluns 4 de març

   S’hi exposarà i aprovarà, si escau, la memòria de les activitats i de l’estat de comptes i la liquidació de l'exercici de l’any 2023, i el pressupost per a l’exercici 2024.

   0 Comentaris
   15 de febrer de 2024

    El COIB estrenarà un nou espai de treball en el BHH

    Arran de la col·laboració estratègica que van firmar el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) i el Barcelona Health Hub, neix un espai comú per la promoció de la salut.  

    0 Comentaris
    14 de febrer de 2024

    Qüestions al voltant del certificat MECES de correspondència

    Arran de les darreres consultes de les col·legiades sobre la utilitat i la necessitat de la descàrrega del certificat de correspondència MECES, podeu consultar a l’apartat de preguntes freqüents els diferents dubtes que sorgeixen al voltant d’aquest certificat.

    0 Comentaris
    13 de febrer de 2024

     “Gaudim pintant” arriba al COIB, l’exposició del taller de pintura del Grup 65

     La nova exposició de pintura “Gaudim pintant” és l’obra presentada pel taller de pintura del Grup 65 del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) durant aquest mes de febrer.

     0 Comentaris

     El COIB aposta per la digitalització dels processos clàssics durant la jornada de cures intensives del grup d’Infermeria de Malalt Crític en col·laboració amb SOCMIC

     “Cures intensives: On som i cap on anem?”, la nova jornada del Grup d’Infermeria de Malalt Crític del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) organitzada en col·laboració amb la Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica (SOCMIC). La jornada ha posat en relleu la situació actual de les cures intensives i ha presentat nous projectes.

     0 Comentaris
     8 de febrer de 2024

     Dos projectes d'infermeres de Barcelona premiats als III Premis de Recerca del CGE

     Laura Cabrera Jaime, infermera col·legiada al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), ha guanyat el premi dins la categoria d’Àmbit Hospitalari dels III Premis de Recerca del Consejo General de Enfermería (CGE), celebrats avui dijous 8 de febrer a la seu del CGE. El resident de segon any d’infermeria pediàtrica, Pablo Buck Sainz-Rozas, s’ha endut el premi en l’àmbit de Joves Promeses.

     0 Comentaris