FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
15 de setembre de 2015
  El Govern ha aprovat el desplegament de la indicació, ús i autorització de medicaments d’ús humà i productes sanitaris per part de les infermeres, en l’àmbit de l’atenció sanitària. L'aprovació de la prescripció infermera s'ha de dur a terme, segons explica la Generalitat en el seu comunicat, mitjançant una iniciativa normativa.
   
  Aquesta aprovació arriba després de que el passat mes de juliol, una comissió de treball elaborés un redactat pel desplegament de la prescripció infermera amb el compromís del Govern de posar-ho en marxa.
   
  Podeu consultar la nota de premsa del Govern en aquest enllaç
   
  Notícies relacionades:
   
  - Els Col·legis professionals d’infermeres i infermers i la Conselleria de Salut acorden desenvolupar la normativa pel desplegament de la prescripció infermera a Catalunya, 1 de juliol de 2015.
   
  - El Fòrum Infermer del Mediterrani expressa el seu posicionament a favor de regular la prescripció infermera però en contra que s'obligui a cursar formació addicional, 5 de juny de 2015 
   

  Documents relacionats
   
  - Consulta textos normatius, posicionaments, informes i resum de la tasca feta des del COIB en matèria de prescripció infermera fent click aquí.