Professió

Xènia Sist és la primera infermera doctora del centre hospitalari on treballa. El seu àmbit de recerca és la geriatria i la seva tesi doctoral, centrada en l’àmbit de l’Atenció Primària, tracta la prevenció de la fragilitat, una síndrome geriàtrica que té com a característica el deteriorament de les capacitats funcionals en persones grans. Malgrat l'envelliment sigui inevitable, és possible frenar i revertir el deteriorament de les capacitats funcionals a través de la prevenció, on les infermeres tenen un paper clau.

Formació

La Vocalia d'Infermeria Geriàtrica et proposa aquest curs que té com a objectius conèixer les síndromes geriàtriques, la seva rellevància i aspectes en comú, conèixer les conseqüències de la depressió en la gent gran així com els seus factors de risc. Conèixer els diferents tipus de demència, en especial la de tipus Alzheimer i conèixer la síndrome de la immobilitat i maneres de prevenir-la, entre d'altres. 

T'hi podràs inscriure fins el 23 d'abril!

Formació

La Vocalia d'Infermeria Geriàtrica et proposa aquest curs que té com a objectiu completar i millorar la formació dels professionals de diferents àmbits, en l'atenció del pacient geriàtric en el camp de les cures pal·liatives. Adquirir i implementar coneixements i habilitats perquè l'equip d'infermeria proporcioni cures de qualitat als malalts en situació terminal i als seus familiars, oferint una atenció integral i personalitzada.

T'hi podràs inscriure a partir del 30 de març.