Professió
La gestió és inherent a la professió infermera, organitzem i planifiquem constantment però està molt poc reconeguda

Magda Sibina és infermera amb una gran trajectòria professional en l’àmbit de la geriatria i actualment dirigeix la Residència Sant Gabriel de Centelles. L’entrevistem per parlar de la gestió, un perfil que considera inseparable de la professió infermera però que està poc reconegut i valorat, i dels nous reptes per a les infermeres geriàtriques que suposa una població cada cop més envellida i amb més dependència.

Formació
Sensibilització Libera-care

La Vocalia d'Infermeria Geriàtrica et proposa aquest curs que té com a objectius principal sensibilitzar al personal sanitari sobre l'ús de les contencions en la cura dels pacients. Coneixerem què diu la llei respecte les contencions i identificarem els aspectes ètics i morals sobre les contencions. 

T'hi podràs inscriure a partir del 20 de desembre. Reserva la teva plaça!

Formació
Actualització en cures geriàtriques per a infermeria (AulaDAE)

L'envelliment de la nostra població i les seves conseqüències representen un dels problemes de salut més importants de la nostra època. En aquests moments la població espanyola és una de les més longeves del món i l'allargament de la vida porta com a conseqüència que cada vegada tinguem més persones grans que requereixen cures infermeres de qualitat.