FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
Formació

L'envelliment de la nostra població i les seves conseqüències representen un dels problemes de salut més importants de la nostra època. En aquests moments la població espanyola és una de les més longeves del món i l'allargament de la vida porta com a conseqüència que cada vegada tinguem més persones grans que requereixen cures infermeres de qualitat.

Notícies del Col·legi

Són moltes les qüestions professionals que estan pendents de resoldre en relació a les especialitats infermeres, però per poder avançar és necessari saber exactament quantes som de cada especialitat. Amb aquesta finalitat, el COIB llança una campanya per demanar a les infermeres i infermers amb títol especialista, que el vinguin a registrar al Col·legi. Un tràmit que, d’altra banda, es requereix per decret des que es va crear el Registre de Professionals Sanitaris de Catalunya.

Professió

El Grupo Nacional para el estudio y asesoramiento en úlceras por presión y heridas crónicas (GNEAUPP) ha publicat dues guies d’accés lliure dirigides a infermeres amb recomanacions basades en l’evidència sobre el tractament de les ferides cròniques i el procediment de recollida o presa de mostres en ferides cròniques.