FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
Formació

La Vocalia d'Infermeria Geriàtrica et proposa aquest curs en el que ens familiaritzarem amb la dimensió espiritual en el context de final de vida, definirem conceptes relacionats amb l’espiritualitat, aprofundirem en el patiment espiritual i en les necessitats espirituals i proporcionarem eines terapèutiques per detectar i abordar tant els recursos com les necessitats espirituals que pugui presentar la persona.
T'hi pots inscriure a partir del 10 de setembre!

Formació

La Vocalia de Geriatria del COIB et proposa aquest curs que té com a objectius millorar els coneixements, les bases científiques i les capacitats necessàries per establir un pla d’atenció integral en la cura de les úlceres per pressió i d’altres ferides cròniques. Podràs inscriure't a aquest curs a partir del proper 27 de setembre.

Notícies del Col·legi

Són moltes les qüestions professionals que estan pendents de resoldre en relació a les especialitats infermeres, però per poder avançar és necessari saber exactament quantes som de cada especialitat. Amb aquesta finalitat, el COIB llança una campanya per demanar a les infermeres i infermers amb títol especialista, que el vinguin a registrar al Col·legi. Un tràmit que, d’altra banda, es requereix per decret des que es va crear el Registre de Professionals Sanitaris de Catalunya.