Professió
Un conte i una guia didàctica contra el maltractament a la vellesa

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) edita la publicació ‘Al fons a la dreta’ que posa de manifest el maltractament a les persones grans. La guia està pensada per ser una eina didàctica per als professionals de l’educació o que treballen en l’atenció a les persones grans.

Notícies del Col·legi
Convocatòria per formar part de la xarxa de formadors del projecte europeu EITHealth

El COIB obre places limitades per participar d’aquest programa europeu impulsat per l’Institut Europeu d’Innovació i tecnologia (EIT). L’objectiu és fer arribar a l’àmbit de la cura de les persones grans el coneixement basat en evidència, des d’una òptica multidisciplinària i d’innovació pedagògica.

Professió
Elena Coloma, infermera geriàtrica: “La geriatria està mal vista, però què seria de la gent gran sense les infermeres geriàtriques?”

Elena Coloma és infermera de geriatria al centre sociosanitari Hestia Palau de Barcelona, anteriorment anomenat L’Aliança, i forma part de la Vocalia de geriatria del COIB. Parla de la geriatria amb passió i, tot i que va arribar a l’especialitat sense buscar-ho, se’n va enamorar i ara afirma que no la canviaria per cap altra.