FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
Formació

La Vocalia d'Infermeria Geriàtrica et proposa aquest curs que té com a objectiu empoderar a l’usuari geriàtric o psicogeriàtric en consonància amb les seves preferències de vida. Assolir el contingut teòric com a raonament de la filosofia assistencial. Estudiar les vies d’aplicabilitat de les iniciatives de canvi i lideratge.

T'hi pots inscriure a partir del 4 de gener!

Formació

La Vocalia de Geriatria del COIB et proposa aquest curs que té com a objectius millorar els coneixements, les bases científiques i les capacitats necessàries per establir un pla d’atenció integral en la cura de les úlceres per pressió i d’altres ferides cròniques. Podràs inscriure't a aquest curs a partir del proper 29 de novembre.

Professió

La Vocalia d’Infermeria Geriàtrica del COIB ha participat en l’elaboració de les propostes d’algunes accions de l’Estratègia sobre canvi demogràfic i envelliment a través del grup de treball sobre l’envelliment del Consell Municipal de Benestar Social (CMBS) amb el qual col·labora. El pla posa èmfasi en el dret a la ciutat al llarg de la vida, potencia la convivència intergeneracional i s’avança a futurs factors de vulnerabilitat en el cas de les persones grans.