Notícies del Col·legi

El 14 de novembre se celebrarà la jornada sota el lema 'El benestar i la salut dels professionals' i comptarà amb la participació de Montserrat Martínez, infermera de salut mental responsable del Programa Retorn del COIB, que aportarà la visió infermera a la taula rodona i al debat posterior sobre la mirada dels diferents professionals.

Formació

En aquest curs coneixeràs les funcions de la supervisió, els seus components i la seva aplicació pràctica, aprendràs a desenvolupar habilitats en comunicació, tant personals com d’organització. Inscriu-te fins el 17 d'octubre!

Professió

La Vocalia d’Infermeria Geriàtrica del COIB ha participat en l’elaboració de les propostes d’algunes accions de l’Estratègia sobre canvi demogràfic i envelliment a través del grup de treball sobre l’envelliment del Consell Municipal de Benestar Social (CMBS) amb el qual col·labora. El pla posa èmfasi en el dret a la ciutat al llarg de la vida, potencia la convivència intergeneracional i s’avança a futurs factors de vulnerabilitat en el cas de les persones grans.