12 de març de 2019

Els serveis públics d'ocupació de Catalunya i de la xarxa EURES danesa realitzen la selecció de professionals interessats a treballar a l’Hospital de Lillebaelt, a la regió de Dinamarca Meridional. Es realitzarà un procés d’informació i selecció el dia 29 de març a Madrid per fer les entrevistes a aquelles infermeres i infermers interessats. No calen coneixements previs de danès.

Nova convocatòria del SOC i EURES per treballar a Dinamarca

Per optar a aquesta selecció no és necessari disposar d'un nivell previ de llengua danesa ja que els perfils acceptats podran beneficiar-se de formació intensiva i personalitzada en aquesta llengua.

També s’ofereix adaptació i acompanyament al nou lloc de treball, allotjament, serveis de guarderia i extra escolars a preu assequible, conciliació de la vida laboral i familiar i salaris competitius pel nivell de vida danès.

L’Hospital de Lillebaelt és un centre de dimensions mitjanes que compta amb uns 5.000 treballadors. Està situat al sud de Dinamarca, a prop de la frontera amb Alemanya i a dues hores amb cotxe de la capital, Copenhagen.

Si estàs interessada a participar a la jornada informativa i de selecció has d'enviar el teu nom, les teves dades de contacte i el teu àmbit d’especialitat o expertesa al correu electrònic eures.nordicos@sepe.es amb l’assumpte “Nurses for Denmark”.

Consulta la informació sobre la Selecció d’infermeres i infermers per a treballar a Dinamarca.

Si necessites més informació pots consultar amb l'Oficina d'Informació Professional a l'Estranger del COIB.