6 de maig de 2019

Els dies 30, 31 de maig i 1 de juny se celebrarà a Reus l’onzena edició del congrés de l'ACIP dirigit a les infermeres i infermers de l’àmbit pediàtric sota el lema 'La recerca: generant un nou univers per infants i adolescents'. Un espai de reflexió i debat sobre els principals temes d'actualitat en pediatria que té per objectiu impulsar la investigació i recerca en l'àmbit de la infermera pediàtrica per incrementar el cos de coneixements propis de la disciplina infermera.

L'impuls de la recerca centra l'11è Congrés de l'Associació Catalana d'Infermeria Pediàtrica

El programa científic compta amb taules rodones d’àmbits ben diferenciats, simposis, sessions de comunicacions simultànies i dues conferències. També es compartiran experiències professionals, contribuint al desenvolupament i qualitat d’aquest.

 

Entre els objectius de la trobada s’hi compten:

  • Difondre experiències i la investigació quantitativa i qualitativa de les infermeres pediàtriques en els seus respectius àmbits de treball.
  • Conèixer les actualitzacions i noves tendències en les activitats preventives a l'edat pediàtrica.
  • Informar-se sobre el rol de les infermeres en la urgència i emergència pediàtrica i aprendre sobre les tècniques específiques que es realitzen.
  • Fer visibles i identificar els trastorns de la conducta infanto-juvenil per poder detectar-los, conèixer els factors interns i externs que poden influir en el seu desenvolupament i saber com actuar davant d'aquestes situacions complexes.
  • Ampliar coneixements sobre les possibilitats que tenen les TIC’s com a eina en la salut, les experiències de la seva aplicació en l'edat pediàtrica i les possibilitats que ofereix en la infermera pediàtrica.

Un cop acabada la jornada científica, els assistents podran conèixer la ciutat de Reus passejant per la Ruta Modernista pel centre de la ciutat i conèixer indrets emblemàtics.

Es poden fer les inscripcions fins al 30 de maig.

Més informació
 

Fotografia: Ariadna Creus i Àngel García | Banc d'Imatges Infermeres.