Fins al 3 de juny es poden enviar resums per participar al XXIII Encuentro Internacional de Investigación en cuidados Investén, que tindrà lloc a la Universitat de Barcelona del 20 al 22 de novembre i que compta amb el COIB i l’Escola d’Infermeria de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona com a coorganitzadors.

Obert el termini per enviar resums al congrés Investén 2019 de Barcelona

Les infermeres i els infermers interessats a participar al congrés amb una comunicació poden enviar els resums online fins al 3 de juny a través de investigacionencuidados.es/resumenes/ . L’11 de juliol es donaran a conèixer els resums acceptats.  

Les inscripcions ja es poden fer a través de la web del congrés, on també es troba tota la informació sobre el programa. La inscripció anticipada es pot fer fins al dia 31 d'agost per un preu de 320 € i inclou un taller.

Amb el hashtag #inves19 es pot seguir l’actualitat del congrés a les xarxes socials.

De forma anual, la Unidad de Investigación en Cuidados de Salud (Investén) del Instituto de Salud Carlos III organitza aquestes importants jornades nacionals que reuneixen més 600 professionals per compartir coneixements sobre les últimes investigacions en Infermeria.