19 de setembre de 2019

Arran del conveni de col·laboració entre els Governs de Catalunya i de la regió alemanya de Baden-Württemberg per fomentar la mobilitat laboral entre ambdós territoris, els serveis públics d’ocupació EURES de Catalunya (SOC, Servei d’Ocupació de Catalunya) seleccionen professionals qualificats en situació d’atur, entre ells, infermeres i infermers, interessats a treballar en aquesta regió. Per aquest procés no calen coneixements previs d’alemany.

Els serveis d’ocupació de Catalunya convoquen un nou procés de selecció de professionals per treballar a Alemanya

Els perfils seleccionats podran beneficiar-se de formació subvencionada en llengua alemanya a través de cursos intensius al Goethe Institut de Barcelona amb l’objectiu d’incorporar-se en un lloc de treball a la regió alemanya un cop assolit el nivell B2 de llengua. Es preveu que els cursos d’alemany comencin a principis de 2020 a partir del nivell A1.

Les persones interessades hauran d’enviar el seu CV Europass, en anglès o alemany, juntament amb una carta de motivació a: mobilitat.cat-bw@gencat.cat. Un cop recollides les sol·licituds es realitzarà una selecció prèvia, seguida d’una o diverses entrevistes personals. Es preveu mantenir la convocatòria oberta fins a finals d’any; es faran diverses sessions d’entrevistes. La primera fase del projecte iniciarà a partir de febrer de 2020 amb el curs intensiu d’alemany.

Actualització: el període per a rebre candidatures s'amplia fins el 31 de gener de 2020


Consulta tota la informació sobre el Programa de mobilitat laboral Catalunya/Baden-Württemberg.

Necessites assessorament? Pots consultar amb l'Oficina d'Informació Professional a l'Estranger del COIB.