10 de desembre de 2019

La 44a edició de l’IHF World Hospital Congress, que tindrà lloc a Barcelona del 2 al 5 de novembre de 2020, impulsat per la organització d'associacions d'hospitals i institucions sanitàries d'arreu del món International Hospital Federation (IHF) i la Unió Catalana d’Hospitals (La Unió), compta amb el suport del COIB. Fins el 31 de gener es poden presentar resums de comunicacions a la trobada internacional que té com a eix la transformació en les organitzacions i en els sistemes de salut i atenció social.

Obert el període per enviar projectes al 44è Congrés Mundial d’Hospitals de Barcelona

Sota el lema «People on board, transforming healthcare. Future is now» (Persones a bord, transformant el sistema de salut. El futur és ara), l’IHF World Hospital Congress versarà sobre la transformació necessària dels sistemes de salut i socials, a través de la transformació dels serveis d’atenció a les persones per a millorar l’aportació de valor, el paper dels professionals i dels ciutadans en aquesta transformació, i com les noves tecnologies multipliquen aquest potencial de canvi. 


Els continguts científics del congrés consten de tres temes principals: «Transformacions digitals i tecnològiques», «Cap a un concepte integrat i un model de servei de salut i atenció: transformacions impulsades pel valor» i «Les persones al centre de les transformacions del sistema de salut», que tenen com punt en comú la transformació dels sistemes sanitaris per millorar la qualitat de vida de les persones. 

Aquesta trobada internacional, que es duu a terme anualment amb l’objectiu de promoure l’excel·lència en la gestió sanitària i social, espera reunir més de 1.000 congressistes procedents de més de 40 països. El programa científic i el programa cultural vol permetre conèixer la singularitat del model sanitari català vinculat a la cultura i als valors de la nostra societat i, també, amb una agenda de compromís social. 

Consulta tota la informació per participar en aquesta trobada