9 de gener de 2019

El Departament ha fet públic el seu nomenament. Sardà és infermera geriàtrica i ha desenvolupat la seva carrera professional principalment en l’àmbit de l’atenció sociosanitària així com també en la docència i la recerca. Va formar part de la Junta de Govern del COIB i actualment és membre de la Vocalia d’Infermeria geriàtrica.

La infermera Maria Sardà, nova directora general d'Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut

Maria Sardà i Raventós és infermera, especialista en infermeria geriàtrica. Diplomada en Infermeria per l’Escola Universitària d’Infermeria Osona, també té un màster en Envelliment Actiu i Satisfactori per la Universitat de Vic.

En l’àmbit professional, ha treballat des de 1986 a la Clínica del Carme de Vilafranca del Penedès, convertida al 2002 en Consorci Sociosanitari de Vilafranca del Penedès, primer com a auxiliar d’infermeria i a partir de 1994 com a Infermera.

En l’àmbit de la recerca, al 2015 va obtenir el Premi a la Recerca Científica Mèdica a la Comarca de l’Alt Penedès, atorgat per la filial penedesenca del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB). El novembre passat va ser finalista al II Congreso Internacional y IV Nacional de Enfermería y Salud.

En l’àmbit de la formació, ha col·laborat amb la Facultat de Ciències de la Salut de Blanquerna-Universitat Ramon Llull i amb la Facultat d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili com a tutora d’alumnes en pràctiques.

Va formar part de la Junta de Govern del COIB actualmentforma part de la vocalia d'Infermeria Geriàtrica.