30 de juny de 2020

  Revista Rol d'Infermeria convoca, en homenatge al seu fundador, aquest Premi singular dotat amb 1.500 euros.

  És el màxim guardó que la nostra publicació atorga. Per això comptem amb un jurat excepcional i 43 anys de trajectòria impecable de la nostra Revista ROL d'Infermeria.

  - El desenvolupament de la Infermeria com a ciència, disciplina i professió ha requerit d'una important aportació científica que vingués a nodrir d'evidències la pràctica clínica de les infermeres, de tal manera que es pogués adaptar tant als avenços d'aquesta pràctica com a les necessitats que el sistema sanitari i la pròpia societat requereixen, amb la finalitat de prestar cures rigorosos, científics i de qualitat.

  - En aquest sentit, la Revista ROL d'Infermeria, des dels seus inicis fins a la data, contribueix de manera molt significativa a través de la seva publicació a ser el canal de comunicació permanent entre les infermeres investigadores, docents, gestores i assistencials, mitjançant la divulgació científica de les seves investigacions.

  - Des de la Revista ROL d'Infermeria som conscients que, en moltes ocasions, es té la sensació que hi ha moltes infermeres que, tenint inquietud per publicar les seves experiències clíniques, identifiquen una barrera a l'entendre que no poden adaptar-les a les exigències científiques actuals, el que els impedeix compartir aquestes experiències amb altres infermeres.

  Per accedir a tota la informació del premi clica aquí

  Per accedir a tota la informació del premi clica aquí