L’Associació Catalana d’Infermeria d’Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor (ACIAR-TD) ha presentat els continguts de la seva quarta jornada, que es durà a terme el 12 de juny, a l’auditori Espai Pujades 350, i amb la innovació com a tema central. Fins l’1 de maig es poden enviar resums per a la jornada.

L’ACIAR-TD presenta la IV Jornada “La Infermera d’anestèsia i les noves tecnologies”

La innovació i les noves tecnologies en infermeria d’anestèsia centraran el programa d’aquesta nova jornada del 12 de juny. L’ACIAR-TD ha dissenyat la trobada amb taules rodones d’expert que versaran sobre enginyeria i infermeria, la creació d’una aplicació per smartphone per a la preparació preoperatòria, l’enginyeria i healthcare, cuidar en l’entorn digital i la gestió de projectes.


La conferència de clausura estarà a mans de Beatriz Jurado, Professora del Departament d’ Enginyeriade Sistemes, Automàtica i Informàtica Industrial (ESAII). Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Senior Researcher, Biomedical signal processing and interpretation Institute for Bioengineering of Catalonia (IBEC).


Els interessats en presentar resums poden fer-ho fins l’1 de maig, segons la normativa establerta per la pròpia jornada.


Trobareu tota la informació de la jornada a la web de l’ACIAR-TD