Dia Internacional de les Infermeres

El COIB vol posar en valor la feina que fan les infermeres per tenir cura de les persones. Aquest any, aprofitant que la pandèmia ha convertit les infermeres en protagonistes, hem volgut fer un homenatge a la feina que fan sempre, també durant aquesta crisi sanitària. Per aquest motiu, hem dut a terme diverses accions per fer més visible que mai la feina que fan les infermeres, tant als mitjans de comunicació i a les xarxes socials, com a diverses ciutats i pobles de la demarcació de Barcelona.
 

Campanya #socinfermera


El COIB ha elaborat la campanya publicitària #socinfermera, que es difón a través de TV3, de RAC 1 i Catalunya Ràdio, així com a diverses parades d'autobús i de metro de la ciutat de Barcelona.

 

Descarrega't els materials de difusió de la campanya!

 

Concurs de fotografia #socinfermera

 
El COIB ha repartit roll-ups i cartells de la campanya en diversos centres de salut de la demarcació de Barcelona. Entre el 12 i el 16 de maig tindrà lloc un concurs de fotografia a xarxes que consisteix en fer-se una foto al costat d'un d'aquests cartells i penjar-la a Twitter, Facebook o Instagram. La més original tindrà premi!

Vegeu-ne més informació i les bases del concurs.
 

Homenatge als balcons dels ajuntaments

 
A més, el Col·legi vol agrair la feina de les infermeres des de les principals viles de la demarcació, amb una lona que es penjarà als balcons dels ajuntaments.
 

Activitats a les delegacions
 

Durant la setmana del 12 de maig, les delegacions comarcals del COIB duen a terme les següents activitats: