10 de maig de 2019

Just el Dia Internacional de la Infermera, el 12 de maig, 11.216 infermeres i infermers es presenten a les oposicions de places de torn lliure de l’ICS. Una prova que es fa a diverses comunitats autònomes per a la convocatòria de places públiques i a la que s’hi presentaran més de 140 mil aspirants per a 20.501 places. 

Més de 11 mil infermeres i infermers es presenten a Catalunya a les oposicions  a l’ICS d’aquest diumenge

Les oposicions convocades per l’ICS són per «cobrir places de diverses categories de l'Institut Català de la Salut algunes de les quals són de funcions especifiques, no tenen el caràcter de majoritàries o bé s'han creat de nou, per la qual cosa no s'havia dut a terme, anteriorment, cap procés selectiu al nostra àmbit d'actuació», segons recull la convocatòria. 


De les 3.301 places convocades a Catalunya, 268 estan reservades per a aquelles persones aspirants que tinguin la condició legal de discapacitat igual o superior al 33%. La prova tindrà lloc diumenge 12 de maig  a les 9.30 a diferents indrets. A Barcelona, es farà l’edifici Jaume I de la Universitat Pompeu Fabra – Campus Ciutadella, a l’edifici Roger de Llúria de la mateixa universitat i a la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona, segons el tall pel cognom com indica l’anunci de la convocatòria.

 

Fotografia: Ariadna Creus i Àngel García | Banc Imatges Infermeres