El 40è Congrés Nacional de l’Asociación Española de Enfermería en Cardiología (AEEC), ara denominat ‘El Congreso de los Cuidados Cardiovasculares de la AEEC’ serà el primer congrés conjunt amb la Sociedad Española de Cardiología (SEC). Tindrà lloc a Barcelona del 17 al 19 d'octubre de 2019, dins del marc del Congrés de les Malalties Cardiovasculars de la SEC, i compta amb la col·laboració del COIB.

Barcelona acull el 40è congrés de les cures cardiovasculars de l’Asociación Española de Enfermería en Cardiología (AEEC)

El congrés es planteja com una oportunitat per englobar malalties i cures cardiovasculars que permet augmentar les relacions entre professionals i que vol posar de manifest que les infermeres que desenvolupen la seva feina en l’àmbit de la cardiologia avancen al ritme que ho fa la societat i els avanços científic i tecnològics.

La trobada té per objectiu crear un espai per compartir experiències i projectes i treballar conjuntament. Per aquest motiu, comptarà amb taules i cursos amb interessants i nous temes que puguin aportar coneixements aplicables a l’activitat professional diària, sempre amb les persones ateses en el centre d'atenció. Ja es pot consultar el programa premiliar. A més, el divendres 18, es realitzarà l’assemblea de l’AEEC.

Les inscripcions fins el 10 d’octubre es poden realitzar al web.

Fotografia: Ariadna Creus i Àngel García. Banc d'Imatges Infermeres