20 de juny de 2019

  La directora de la Unidad de investigación en cuidados y servicios de salud de l’Instituto de Salud Carlos III (Investén-isciii) serà investida com a membre de l’Acadèmia Americana d’Infermeria (American Academy of Nursing)—una de les institucions més prestigioses a nivell mundial en l’àmbit de les cures– al mes d’octubre durant la cerimònia que es realitzarà en el marc del congrés anual de l’entitat.

  L’Acadèmia Americana d’Infermeria nombra com a nova membre a la infermera Teresa Moreno-Casbas

  Amb gairebé quatre dècades de trajectòria professional, Teresa Moreno-Casbas (coneguda com a Mayte Moreno) és en l'actualitat un dels referents més grans a l’Estat de la recerca en cures. Directora de la Unitat de recerca en cures i serveis de salut (Investén-isciii) des de la seva creació fa ara 23 anys, ha promogut aliances nacionals i internacionals entre les quals cal destacar la realitzada amb la Registered Nurses' Association of Ontario (RNAO). Aquesta col·laboració iniciada en 2010 es basa en la implantació de bones pràctiques en cures a través dels Centres Compromesos amb l'Excel·lència (BPSO per les seves sigles en anglès).

  L'Acadèmia Americana d'Infermeria posa en valor el treball de la directora d’Investén-isciii i consideren aquesta nominació com «un important reconeixement a les excel·lents contribucions de la Dra. Moreno» així com «als seus assoliments i a l'impacte del seu treball en la salut de la població espanyola».

  Més informació

   

  Fotografia: Investén-isciii