3 de febrer de 2020

El 14 i 15 de febrer tindrà lloc el XI Congrés de la Societat Catalano-Balear de Cures Pal·liatives, sota el títol: «Cures pal·liatives: Ciència i art». Una cita imprescindible al Word Trade Center de Barcelona per a les infermeres i els infermers que treballen en l’àmbit de les cures pal·liatives i de la que el COIB n’és col·laborador.

XI Congrés de la Societat Catalano-Balear de Cures Pal·liatives a Barcelona

En aquesta edició, es pretén mostrar el dos pilars fonamentals de l’atenció de cures pal·liatives: «La Ciència, centrada en el desenvolupament del coneixement, la recerca de l’evidència i les millors pràctiques clíniques és l’eix vertebrador de la nostra especialitat. L’Art del cuidar, acompanyar, escoltar, donar suport al pacient i les seves famílies de forma precoç, durant el procés i després de la mort de la persona, aporta una visió integral que n’és la nostra essència.»


Sota la direcció d’Emma Costas, Infermera. Directora PADES Mutuam i responsable del Grup d’Infermeria de Cures Pal·liatives COIB, el congrés es podrà seguir a Twitter a través de l’etiqueta #SCBCP2020.

Més informació i inscripcions a XI Congrés de la Societat Catalano-Balear de Cures Pal·liatives