20 de febrer de 2019

    El 27 de març a la seu del COIB es presentarà l’Associació Catalana d'Imatge Corporal i Dermoestètica de Diplomades en Infermeria (ACICDDI). La jornada, que compta amb el suport del COIB, vol ser un espai per a la reflexió sobre l'atenció de les infermeres gestores en imatge corporal a Catalunya.

    L’Associació Catalana d’Imatge Corporal i Dermoestètica de Diplomades en Infermeria es presenta en una jornada

    La cirurgia menor en mans de la infermera gestora de la imatge corporal serà el tema de la conferència principal de la jornada. A més, diferents experts presentaran casos d’atencions infermeres en l'àmbit de la imatge corporal en una taula rodona, com ara les cures de la imatge corporal a l’atenció primària, la imatge corporal en la persona ostomitzada, la realitat i l’apoderament de les persones ostomitzades al Regne Unit, la imatge corporal després d’una mastectomia o la micropigmentació oncològica.

    L'ACICDDI, que té per objectiu agrupar les infermeres i els infermers que treballen en imatge corporal i dermoestètica a Catalunya en l’àmbit públic, privat o per compte propi, vol contribuir a difondre socialment el paper de la infermera com a gestora de la imatge corporal i dermoestètica.

    La inscripció a la jornada és gratuïta i es pot fer a través de l’enllaç o enviant un missatge als telèfons 686519606 /607425660.