Després de les formacions pilot en les que el COIB va participar, l’activitat formativa del projecte europeu EITHealth s’ha integrat a la oferta de l'Institut de Desenvolupament Professional (IDP-ICE), que llança el curs "Quan la narració es converteix en procés, metodologia i eina: Com dissenyar la formació emprant metodologies narratives".  El curs, adreçat a infermeres i d’altres professionals vinculats a l’atenció a persones grans, té places limitades i començarà el 2 de desembre.

Nou curs del projecte europeu EITHealth per a professionals vinculats a l’atenció a persones grans

El projecte CCentre: a narrative approach to improve citizens’ ageing and well-being, finançat per l’àrea de Salut de l’Institut Europeu de Innovació i Tecnologia (EIT Health) i coordinat pel grup GISME de la Universitat de Barcelona, ofereix un nou cicle formatiu amb tal de continuar posant a les persones grans al centre dels serveis de cura i salut. Aquesta formació s’ofereix amb un fil conductor: les narratives.


El curs consisteix en set sessions i començarà el 2 de desembre. Les places son limitades i les inscripcions cal tramitar-les a través de la web de l’Institut de Desenvolupament Professional- ICE.

Aquesta entitat ha decidit col·laborar de manera estable incorporant la formació al catàleg formatiu de l’IDPICE, després de les primeres formacions que es van fer el 2017 i 2018, amb col·laboració amb diferents col·legis professionals, entre ells el COIB.

Pots consultar la informació del curs en el fitxer adjunt.