3 de novembre de 2017

Els serveis públics d'ocupació de Catalunya i de la regió alemanya de Baden Württemberg realitzen la selecció de professionals interesats en treballar en aquesta regió, en el qual no calen coneixements previs d'alemany. Fins el 18 de febrer de 2018 les infermeres i infermers interessats poden presentar la seva candidatura.

El SOC i Eures convoquen un nou procés de selecció de professionals per treballar a Alemanya

Arran del conveni de col·laboració entre els Governs de Catalunya i de Baden-Württemberg per fomentar la mobilitat laboral entre ambdós territoris, els serveis públics d’ocupació seleccionen professionals qualificats, i entre ells infermeres i infermers, interessats a treballar a la regió alemanya que té com a capital Stuttgart.

Per optar a aquesta selecció no és necessari tenir coneixements previs de llengua alemanya. Els perfils seleccionats podran beneficiar-se de formació en llengua alemanya a través de cursos intensius al Goethe Institut de Barcelona fins a assolir el nivell necessari per poder-se incorporar en un lloc de treball a aquesta regió.

Si estàs interessada has d'enviar el teu CV i carta de presentació (format Europass) abans del 18 de febrer del 2018 al correu electrònic mobilitat.cat-bw@gencat.cat 
 
Consulta la informació sobre la Selecció de professionals per a treballar a la regió de Baden Württemberg (Alemanya)
 
Necessites assessorament? Pots consultar amb l'Oficina d'Informació Professional a l'Estranger del COIB.