28 de juliol de 2017

La selecció és per treballar a la regió de Baden Württemberg i no calen coneixements previs de l'alemany. Les infermeres i infermers interessats poden presentar la seva candidatura fins l'1 d'octubre. Des de l'Oficina d'Informació Professional a l'Estranger del COIB us orientem sobre aquesta proposta.

Nova convocatòria del SOC i Eures per treballar a Alemanya

El Serveis d'Ocupació de Catalunya (SOC) / EURES i de la regió alemanya de Baden Württemberg estan realitzant una selecció de professionals qualificats, entre aquests infermeres i infermers, interesats en treballar en aquest estat alemany que té com a capital Stuttgart.
 
Per optar a aquesta selecció no és necessari disposar d'un nivell previ de llengua alemanya ja que els perfils acceptats podran beneficiar-se de formació en aquesta llengua al Goethe Institut de Barcelona fins a assolir el nivell necessari per poder-se incorporar en un lloc de treball a aquesta regió.
 
Si estàs interessada has d'enviar el teu CV i carta de presentació (format Europass) abans de l'1 d'octubre de 2017 al correu electrònic mobilitat.cat-bw@gencat.cat
 
Consulta la informació sobre la Selecció de professionals per a treballar a la regió de Baden Württemberg (Alemanya)
 
Si necessites més informació pots consultar amb l'Oficina d'Informació Professional a l'Estranger del COIB.