El 14 de juny a Barcelona tindrà lloc la reunió anual de l'Associació Catalana d'Al·lergologia de Diplomats en Infermeria (ACADI) que se celebra conjuntament amb la Societat Catalana d’Al·lèrgia i Immunologia Clínica. Sota el lema ‘Reptes davant la cronicitat’, es tracta d'una trobada d'intercanvi i actualització del coneixement imprescindible per a les infermeres i els infermers en l'àmbit de l'al·lergologia.

Les infermeres d'al·lergologia catalanes celebren la 19a jornada anual

A través de diverses taules rodones amb experts, el programa abordarà aspectes com els reptes de les malalties cròniques al·lèrgiques sobre la prevenció, el tractament i l’educació, la correcta administració de la immunoteràpia, la prevenció i el maneig de reaccions adverses, entre d'altres. Els infermers Toni Alegre i Montse Gómez presentaran l’estudi multicèntric i la infermera Ester Busquets, doctora en filosofia i professora d’ètica a la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, impartirà una xerrada magistral.

Durant la jornada, també tindrà lloc l’Assemblea General de l’ACADI.

Per participar a la taula del Dinar amb l’Expert cal tenir formalitzada la inscripció a la Reunió. Les places són limitades a 9 persones, i s’adjudicaran per rigorós ordre de sol·licitud. Un cop inscrit, l’interessat ha d’enviar la sol·licitud especificant la taula en la que vol participar a congresos@standingtours.cat.

Per inscriure’s, cal posar-se en contacte amb la Secretaria tècnica a congresos@standingtours.cat o bé al telèfon 93 208 14 40.