25 de març de 2019

L'Associació d'exalumnes de l’Escola de Santa Madrona va fer acte d’entrega dels 23ns guardons en el tradicional sopar celebrat el 21 de març. El Vocal d’Infermeria del Treball del COIB i gerent de la institució que és també director de la Fundació Infermeria i societat, Joan Conesa, va rebre el Premi Associació i la infermera Teresa Arnal Huser, el premi Humanització de les cures.

Joan Conesa, guardonat per l’Associació d’exalumnes de l'Escola Universitària d’Infermeres Santa Madrona

El Premi Associació, amb caràcter honorífic, l’ha rebut enguany Joan Conesa Garrido en reconeixement al seu desenvolupament professional i personal. Actualment és gerent del Col·legi d’Infermeres i Infermers de Barcelona, Vocal d’Infermeria del Treball de la Junta de Govern de la institució i patró i director de la Fundació Infermeria i societat. És especialista en Infermeria del Treball i màster en Administració i Gestió en Cures d’Infermeria per la Universitat de Barcelona.

Ha treballat a FREMAP com a infermer assistencial en diferents serveis i participant en la formació inicial i continuada, així com en la gestió operativa. Ha impartit nombrosos cursos relacionats amb la Salut Laboral i la Prevenció de Riscos Laborals a empreses i institucions catalanes. Ha format part de diversos comitès científics i organitzatius en Jornades i Congressos d’àmbit estatal i presentat diferents ponències i participat en taules rodones i comunicacions científiques.

El Premi Humanització de la Cura es va entregar per primer cop l’any 2018 amb motiu del 100 aniversari de l’Escola Universitària. Enguany l’ha rebut Teresa Arnal Huser en reconeixement a la seva tasca que va fer possible que molts alumnes de l’EUI Santa Madrona visquessin experiències rellevants a Suïssa.