1 de desembre de 2020

  Metas de Enfermeria, revista que difon temes d'actualitat i de rellevància científica que siguin d'interès per a tots els professionals infermers i els estudiants d'Infermeria, ha convocat el I Concurs de Relats infermers. Es tracta d'un projecte que forma part de la iniciativa empresa d'adhesió a la campanya Nursing Now i de celebració de l'any 2020 "Any Internacional de la infermera i la llevadora".

  Consisteix en un concurs de relats destinat a totes les infermeres i llevadores per la seva professionalitat, dedicació i entrega, en un moment històric de lluita contra la pandèmia COVID-19. A través dels seus relats, els professionals infermers podran explicar les seves experiències i vivències en tots els àmbits del seu exercici, amb una mirada especial cap a tot el que ha comportat aquesta crisi sanitària.

  Premi a el millor relat

  Tots aquells que ho desitgin podran enviar el seu relat a la revista explicant les seves experiències personals o properes amb la pràctica infermera que considerin rellevants, per compartir-les o reflexionar-hi i optar a el premi d'una subscripció anual a ENFERTECA, la major Biblioteca General d'Infermeria, juntament amb s'encuentr @, el cercador de continguts més complet i fiable de l'àmbit infermer, així com amb la publicació d'el relat en Metes d'Infermeria.

  Què es necessita enviar per participar?

  Els professionals infermers que vulguin participar podran fer-ho de manera individual o col·lectiva, i pot presentar un màxim de tres relats. Les històries s'enviaran a l'correu electrònic premiosdaederelatos@grupo-paradigma.com   i la seva extensió serà d'entre 1.200 a 1.400 paraules en format Word.

  S'hauran d'enviar dos arxius:
  • Arxiu 1. Text complet d'el relat, sense el nom de l'autor / a o autors / es. Com a única referència externa l'arxiu podrà portar, si es vol, un pseudònim per personalitzar-lo.
  • Arxiu 2. On constaran les dades de la / es persona / es autora / s (nom i cognoms, domicili complet actual, centre i lloc de treball, telèfon de contacte i e-mail).
  El termini de presentació dels relats finalitzarà el dia 31 de desembre de 2020. Serà llavors quan un jurat compost per membres de Consell Editorial i de el Comitè Científic de Metes d'Infermeria, així com per professionals d'Infermeria externs a l'editorial, decidirà quin serà el text finalista. La decisió es farà públic a través de la revista Fites d'Infermeria en el mes de febrer de 2021.
  Les bases podran ser consultades en la següent adreça de correu:

  http://grupo-paradigma.com/premiosdaerelatos