El ‘XIX Congreso Nacional de la Enfermería Radiológica’ tindrà lloc a l’Hospital Clínico Universitario Santiago de Compostela els dies 24 i 25 de maig sota el lema ‘El papel de la enfermería radiológica: hacia la especialización y el cuidado transversal del paciente’. S'hi poden presentar comunicacions orals i pòsters enviant els resums dels treballs fins al 22 de febrer.

L'especialització i la transversalitat de les cures centren el congrés nacional de l'Associación Española de Enfermería Radiológica (SEER)

Amb la voluntat de contribuir a l’avanç de les infermeres en aquest camp, el congrés es planteja com un punt de trobada per compartir experiències i continguts científics i propiciar el coneixement professional i humà.

«L'imparable avanç tecnològic de la Radiologia en els seus vessants diagnòstica i terapèutica, obliga a una especialització de les infermeres en les àrees de Radiologia, Radioteràpia i Medicina Nuclear, amb necessitat de formació continuada en els fonaments biofísics i el nou concepte d'imatge molecular », afirma el Comitè Organitzador de la trobada a la presentació.

«La Infermeria Radiològica posseeix la capacitat de treball en equip. No només la qualitat i la formació dels professionals integrants dels equips garanteixen la qualitat, sinó que és imprescindible la bona coordinació i col·laboració com a garantia d'eficàcia i eficiència»,, afegeix el Comitè del congrés.

Consulta les normatives de les presentacions dels treballs.

Més informació i inscripcions