20 de març de 2020

Davant la necessitat de fer front a l’epidèmia mundial de la Covid-19 i del creixent nombre de persones afectades pel coronavirus, compartim recursos de formació gratuïts online dirigits a infermeres i infermers que tenen per objectiu intentar donar resposta als professionals als interrogants sobre diferents aspectes d’aquest repte sanitari.

Troba recursos formatius gratuïts online sobre la Covid-19

Amb la finalitat d'ajudar en el control de la pandèmia per Coronavirus, SalusPlay està oferint de manera gratuïta la realització del curs online Coronavirus COVID-19: Patogenia, prevención y tratamiento. Aquest curs, al qual s'han inscrit en 3 dies més de 16.000 professionals sanitaris de tot el món, té, ara com ara, l'aval de 16 associacions científiques i col·legis professionals.

L'accés al curs estarà disponible gratuïtament fins a la finalització de la pandèmia des del següent enllaç: https://www.salusone.app/coronavirus

El Consejo General de Enfermería, a través de la seva eina formativa, Instituto Superior de Formación Sanitaria (ISFOS), posa en marxa, amb caràcter urgent, un seminari gratuït que intentarà donar resposta a qualsevol interrogant entorn d'aquest repte sanitari mundial, de primera magnitud. El seminari ACTUALIZACIÓN EN EL PLAN DE RESPUESTA ANTE EL COVID-19 tindrà una durada de 2 hores amb modalitat online. En acabar el seminari, els alumnes podran descarregar-se el certificat de l'activitat formativa directament des de la plataforma.

Per a accedir al curs, segueix aquest enllaç: https://seminariocovid-19.isfos.com/landing/cge/coronavirus

Accedeix a l'espai per a suport i informació per a professionals sobre la crisi sanitària del SARS-CoV-2