El 8 de juny a Barcelona tindrà lloc la reunió anual de l'Associació Catalana d'Al·lergologia de Diplomats en Infermeria (ACADI) que se celebra conjuntament amb la Societat Catalana d’Al·lèrgia i Immunologia Clínica. Sota el lema "Més enllà de la tècnica", es tracta d'una trobada d'intercanvi i actualització del coneixement imprescindible per a les infermeres i els infermers en l'àmbit de l'al·lergologia.

Les infermeres d’al·lergologia catalanes celebren la 18a jornada anual

A través de diverses taules rodones amb experts, el programa abordarà aspectes com els pros i contres en l’estudi d’al·lèrgia a antibiòtics betalactàmics: protocol convencional versus protocol abreujat, l’ètica professional, les tècniques diagnòstiques en asma i la correcta administració d’immunoteràpia i la recerca qualitativa— que presentarà Pilar Delgado, responsable de recerca del COIB i Directora de l'Escola d'Infermeria de la Universitat de Barcelona i Vicedegana de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut.

Durant la jornada, també tindrà lloc l’Assemblea General de l’ACADI.

Per inscriure’s, cal posar-se en contacte amb la Secretaria tècnica a congresos@standingtours.cat o bé al telèfon 93 208 14 40.