16 de març de 2018

  L'Associació d'exalumnes de l’Escola de Santa Madrona va fer acte d’entrega dels premis en el tradicional sopar celebrat ahir al vespre. Isabel Mas va rebre el Premi Associació, de caràcter honorífic, i Encara Gómez, el Premi Humanització de la Cura, creat amb motiu del centenari de l’Escola Universitària.

  Les infermeres Isabel Mas i Encarna Gómez, guardonades amb els premis de l’Escola Universitària d’Infermeres Santa Madrona

  El Premi Associació, amb caràcter honorífic, l'ha rebut Isabel Mas, patrona de la Fundació Infermeria i societat, en reconeixement pel seu desenvolupament personal, professional i social, per atenció als nous problemes i inquietuds relacionades amb la ciència infermera.

  Durant la seva trajectòria professional des del seu lloc com a directora Infermera, Mas ha mostrat el seu compromís i dedicació amb la Gestió de les Cures Infermeres impulsant projectes innovadors, assegurant les bones pràctiques i impulsant la docència. També s'ha implicat en la docència amb diferents universitats i va tenir un fort compromís i dedicació amb la formació dels alumnes de l’Escola Santa Madrona.

  El Premi Humanització de la Cura, que s'ha entregat per primer any amb motiu del 100 aniversari (1917-2017) de l'Escola Universitària, l'ha rebut Encarna Gómez, de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i membre del grup itCOIB del Col·legi. Aquest premi reconeix la seva responsabilitat com a infermera clínica contribuint significativament en el desenvolupament d’innovacions i realitzacions que humanitzen i contribueixen diàriament en el benestar dels infants i les seves famílies. 

  El Premi Santa Madrona, adreçat a totes les infermeres i els infermers i de temàtica lliure sobre qualsevol aspecte de les ciències infermeres, es va entregar a la infermera d'atenció primària Mari Luz Talavera i les infermeres Teresa Pou CampsAnna Maria Fontseré per la recerca titulada “Adherència al tractament farmacològic en Atenció Primària, en pacients amb Diabetis Mellitus tipus 2 i Hipertensió Arterial”.

  També es va reconèixer el millor treball elaborat per estudiants del Grau d'Infermeria amb el Premi Montserrat Porta al treball titulat “Conceptual analysis of Callista Roy's Adaptation Model”.