7 de febrer de 2017

L’Associació d’Exalumnes de l’Escola Universitària d’Infermeres Santa Madrona convoca els premis ”Associació”, “Montserrat Porta” i “Santa Madrona” amb l’objectiu d’impulsar la recerca infermera i innovar en el desenvolupament de pràctiques reflexives basades en resultats de recerca. Es poden presentar les propostes fins el 28 de febrer de 2017.

Oberta la convocatòria 2017 dels premis de l’Escola Universitària d’Infermeres Santa Madrona

La convocatòria de premis de l’Associació d’Exalumnes de l’Escola Universitària d’Infermeres Santa Madrona consta de tres guardons:

  • 21è. Premi Associació té caràcter honorífic i vol donar reconeixement a aquells professionals que s’han distingit pel seu desenvolupament personal, professional i social, per l’atenció als nous problemes i inquietuds relacionades amb la ciència infermera. Qualsevol associat/da a la Junta Directiva pot presentar proposta de candidat mitjançant la presentació d’un currículum del candidat i una breu exposició dels mèrits que justifiquin la seva candidatura.
  • 36è. Premi Montserrat Porta, valorat en 200€, està dirigit a tots els estudiants del Grau d’Infermeria i la temàtica ha d’estar inclosa en una de les següents línies: propostes d’innovació en la pràctica assistencial, estudis qualitatius al costat de les persones que viuen situacions de salut, experiències viscudes a les pràctiques, de la teoria a la pràctica o propostes de millora.
  • 45è. Premi Santa Madrona, valorat en 300€, s'adreça a totes les infermeres i els infermers. La temàtica és lliure i es pot englobar en qualsevol aspecte de les ciències infermeres. Es poden presentar treballs individuals o en equip.

El termini per presentar les propostes finalitza el 28 de febrer d’enguany. L’entrega de premis es farà durant el tradicional Sopar de Santa Madrona el 16 de març. Consulta més informació a les bases de la convocatòria.

Els premis tenen l’objectiu de millorar la pràctica professional per tal d’oferir un servei de qualitat en el marc d’uns valors humanistes i alhora potenciar l’avenç de les ciències infermeres.