L'Associació Catalana de Direccions Infermeres (ACDI) organitza el II Congrés d'infermeres directives de Catalunya el 27 i 28 de setembre d'enguany sota el lema "Avançant en gestió”. Es poden presentar comunicacions a la trobada en format oral o pòster enviant els resums fins el 10 de setembre.

Les infermeres directives de Catalunya celebren el seu segon congrés

Aquest congrés és el segon que organitza l'Associació Catalana de Direccions Infermeres (ACDI) dirigit a les infermeres i els infermers gestors catalans i pretén ser una trobada per compartir diferents experiències, debatre i ampliar coneixements en l’àmbit de la gestió infermera.

El II Congrés d'infermeres directives de Catalunya tindrà lloc a l’Auditori i Centre de Convencions AXA de Barcelona el 27 i 28 de setembre i el lema escollit, “Avançant en gestió”, respon a la necessitat de posar en comú els coneixements i les habilitats útils que ajudin a avançar en la gestió pràctica i el lideratge transformador, amb criteris de qualitat i millora continua per donar resposta als desafiaments a què s’enfronta el sistema sanitari i la societat en el seu conjunt.

El congrés ofereix un programa obert a la participació mitjançant la presentació de comunicacions en format oral o pòster. La temàtica de les comunicacions es dirigiran preferiblement a les àrees temàtiques següents:

  • Àrea 1: Humanització del model de salut
  • Àrea 2: El gestor del futur
  • Àrea 3: El valor del talent
  • Àrea 4: Decisions compartides
  • Àrea 5: Transformació digital de les organitzacions

El termini de presentació de resums de comunicacions és fins el 10 de setembre. Més informació sobre la normativa de comunicacions i pòsters.

Durant la trobada, el comitè científic farà entrega de dos premis científics, un per a la millor comunicació oral, amb una dotació econòmica de 300 €, i un per al millor pòster digital, amb una dotació econòmica de 200 €.

Més informació i inscripcions