L'Associació Catalana de Direccions Infermeres (ACDI) organitza el I Congrés d'infermeres directives de Catalunya el 27 i 28 d'octubre d'enguany sota el lema "Lideratge i valors"

Les infermeres directives de Catalunya celebren el seu primer congrés

L'Associació Catalana de Direccions Infermeres (ACDI) espera que més de 200 infermeres gestores catalanes assisteixen al que serà el I Congrés d'infermeres directives de Catalunya, que tindrà lloc al Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona els propers 27 i 28 d'octubre.

Sota el lema "Lideratge i valors", el congrés desenvoluparà quatre gran àrees temàtiques:

  • Lideratge i valors, en relació a la gestió amb valors dels sistemes sanitaris en consonància amb els escenaris actuals i els reptes del futur.
  • Polítiques de salut, polítiques de benestar, a fi de potenciar accions que integrin ambues polítiques.
  • Resultats en salut, l'aportació dels equips infermers reflectits en els resultats de salut
  • Infermeres i societat, comunicació, visibilitat, decisions compartides, apoderament dels usuaris i famílies.

Les infermeres directives de Catalunya celebren el seu primer congrés

 

Les interessades poden presentar així mateix comunicacions orals i pòsters al congrés basats en les àrees temàtiques del mateix que seran premiats amb 300€ en el cas de les comunicacions orals i 200€ pel millor póster digital i amb el patrocini del Consell de Col·legis d'Infermeres i Infermers de Barcelona. Els resums per participar-hi s'han d'enviar abans del 30 de setembre.

El congrés és una activitat acreditada amb 0.9 crèdits pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries.