12 de maig de 2017

En un acte ple d’emocions, els guardonats dels Premis Infermeria i societat 2016 van recollir aquest 11 de maig els premis amb els que la professió infermera reconeix els seus propis companys i companyes per les aportacions realitzades pel desenvolupament de la professió i la seva imatge social. Gaudiu del vídeo de la gala.

Emocions i reconeixement professional al lliurament dels Premis Infermeria i societat 2016

El compromís de la Fundació Infermeria i societat està, en paraules de la seva presidenta Núria Cuxart, ”amb el progrés del coneixement i el desenvolupament de les cures infermeres i clara, meridianament clara, en els seus reptes i la seva voluntat transformadora. Té cura de tot allò que és el bé col·lectiu més preuat: una ciència, una disciplina professional a disposició de les persones, que ens diferencia, ens anomena i és eix i fonament del dret a les persones a ser cuidades”. Amb aquest compromís, els 10 guardonats d’enguany van recollir emocionats els Premis Infermeria i societat 2016, parlant tots ells en els seus discursos d’agraïment, de conceptes universals de la professió infermera: tenir cura, compromís, innovació, recerca, atenció integral, treball en equip i futur.

L’auditori d’Espai Pujades 350 va acollir el lliurament dels Premis Infermeria i societat 2016 i es va comptar amb la presència del Conseller de Salut, Antoni Comin.

Els premiats d’enguany han estat:

- Maria Àngels Camp, Premi Infermeria i societat a la trajectòria professional

- L’Associació Catalana d’Infermeria i Salut Escolar (ACISE), Premi Infermeria i societat Entitats

- Isabel Padró, Premi Infermeria i societat a la Bona Pràctica (Ex Aequo)

- Unitat Geriàtrica d’Aguts de l’Hospital de VIC (U.G.A.), Premi Infermeria i societat a la Bona Pràctica (Ex Aequo)

- Montserrat Comellas, Antònia Villalba i Carmen Andrés, Premi Infermeria i societat a la Innovació Infermera

- Insolàfrica,  Infermeria i societat Flors Sirera a la Cooperació Sanitària Internacional (biennal)

- Maite Castillo, Premi Infermeria i societat a la difusió i la comunicació de la professió infermera. Categoria infermeres (Ex Aequo)

- Fernando Campaña, Premi Infermeria i societat a la difusió i la comunicació de la professió infermera. Categoria infermeres (Ex Aequo)

- Carles Capdevila, Premi Infermeria i societat a la difusió i la comunicació de la professió infermera. Categoria altres professionals, empreses o institucions:

- Montserrat Busquets, Premi Infermeria i societat A prop teu

 

Galeria d'imatges

 

 

 

Podeu veure la gala del lliurament dels premis: