El 10 i 11 de març se celebraran les Jornades Interresis 17 a l’Espai Pujades 350. Les infermeres que vulguin presentar pòsters científics poden enviar els resums fins el dia 17 de febrer. Les col·legiades del COIB gaudeixen d’un preu especial per a la inscripció.

Els professionals de les residències geriàtriques, cridats a participar a les 11es Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran

Els professionals de les residències de gent gran tenen una cita ineludible els dies 10 i 11 de març a una nova edició de les Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran que enguany tindran lloc el dia 10 i 11 de març a l’Espai Pujades 350.  El COIB forma part del Comitè Organitzador, integrat per 7 Col·legis professionals implicats en l’atenció d’aquest sector de la població, i ofereix a les col·legiades un preu especial per a la inscripció.

Aquest any, que les jornades arriben a l’onzena edició, contemplen donar resposta a les necessitats de formació dels professionals, tenint en compte les demandes fetes en anteriors edicions i les darreres novetats del sector.

En la darrera edició, les infermeres van manifestar la necessitat de rebre més informació i formació en malalties infeccioses i aïllaments, cada cop més freqüents en la gent gran i van mostrar preocupació sobre com afrontar els trastorns de conducta en el dia a dia i com poder ajudar a les famílies a entendre aquestes situacions. També es tractaran temàtiques com el maltractament i l’Atenció Centrada en la Persona (ACP) relacionada amb la confidencialitat i l’ètica.

Les infermeres i infermers que treballen en l’àmbit de la geriatria cada cop més es troben amb persones amb més complexitat i pluripatologia als seus centres, un fet que posa de relleu la necessitat de mantenir-se en formació continuada.

El Comitè Científic de les Jornades convida a enviar resums per a la seva presentació en format pòster fins el dia 17 de febrer de 2017.

Entre una vintena de ponents del programa, destaquen Marisa Garreta Burrel, Infermera especialista en Geriatria que actualment és Coordinadora d’infermeria de l’àmbit  sociosanitari i de Geriatria del Parc de Salut Mar (Hospital del Mar, Hospital de l’Esperança, Centre Fòrum) i Jesús Portos Villar, Infermer en Salut Mental, en l’actualitat supervisor de l´àrea de Convalecència, Rehabilitació i Cures Pal.liatives del Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat.

Com en edicions anteriors, divendres a la tarda hi haurà simultàniament taules rodones i tallers, que tenen les places limitades a 25 assistents, per la qual cosa, l'organització recomana a les persones interessades inscriure's el més aviat possible.

Les Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran compten amb el patrocini dels Serveis Funeraris de Barcelona Grupo Mémora i la col·laboració de Quvitec.

Les inscripcions es poden realitzar a través del següent enllaç.