10es Jornades Multidisciplinars
 
Diferents professionals que treballen amb la gent gran estan convocats a les jornades, de les que el COIB és coorganitzador, els dies 11 i 12 de març a l’Espai Pujades 350. Enguany, que les jornades arriben a la seva desena edició, es tractarà temes diversos d’actualitat i es desenvoluparan quatre tallers.

Donar resposta a la formació i actualització necessària als professionals que treballen en l’àmbit de la gent gran ha estat, aquests últims deu anys, objectiu principal de les Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran

En l’edició d’enguany, que tindrà lloc a l’Espai Pujades 350 els dies 11 i 12 de març de 2016, s’han fixat com a temes centrals de les jornades: el treball en equip, la validació, reminiscència i logoteràpia, els ingressos a la residència, els problemes amb l’eliminació urinària, les noves tecnologies, estratègies per a no contenir i les actuacions sanitàries concretes. A més hi haurà quatre tallers sobre reminiscència, sedestació, noves tecnologies i Mindfulness. Les jornades premiaran també els millors pòsters científics que es presentin, els resums dels quals s’han d’enviar abans del 19 de febrer.

El programa inclou més de 20 ponents entre els que s’hi compte Isabel Llimargas, Diplomada en infermeria i especialista en geriatria, actualment a la Fundació Asil Hospital de La Garriga, i infermera referent del Grup 65 i el voluntariat del COIB. La jornada obrirà les portes el dia 11 de març a les 8h. i després de la inauguració oficial, arrancarà amb la conferència inaugural a càrrec de Benito J. Fontecha Gómez, Geriatra i Cap del Servei de Geriatria i Cures Pal·liatives del Consorci Sanitari Integral.

Aquestes jornades estan organitzades per sis col·legis professionals implicats en l’atenció de les persones grans: Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB), Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (CODTS), Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC), Col·legi de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya (COTOC), Col·legi d’Educadores i Educadors socials de Catalunya (CEESC).

Inscripcions a les 10es Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran.