4 d’octubre de 2017

Les infermeres de Barcelona Ángeles López i Jordi Mitjà han impulsat un escriptori virtual disponible per a múltiples plataformes, que no requereix descarregar-lo i que permet disposar de manera ràpida i àgil de fonts d’informació digitals que poden ser d’interès a les infermeres amb l'objectiu de facilitar la feina.

Dues infermeres de Barcelona creen un escriptori virtual amb enllaços web d’interès per a infermeres

A través de l'aplicació de Symbaloo es pot accedir, sense necessitat de fer cap descàrrega, a un espai virtual on es poden organitzar els enllaços web d’interès per la feina diària dels professionals. La novetat és que es pot fer de manera online a través de qualsevol dispositiu amb connexió a internet

"L’escriptori virtual de la infermera és una eina de gestió del coneixement i suport pel desenvolupament òptim de les nostres cures," afirma Ángeles López, infermera i una de les autores de la iniciativa. D'altra banda, l'infermer Jordi Mitjà, també autor del projecte, afirma: “Disposem de diferents fonts d’informació de gran ajuda, però repartides per diferents pàgines web. L’escriptori virtual de la infermera ens facilita el nostre treball”. Les infermeres destaquen la importància de saber seleccionar i gestionar les fonts d’informació, aprenentatge i coneixement.

Accedeix a l'escriptori visual.