6 de març de 2017

La Fundació Vila Saborit, juntament amb l’Hospital Universitari Sagrat Cor i la Universitat Internacional de Catalunya, han convocat la segona edició dels Premis d’Investigació en Infermeria per al reconeixement de joves investigadors en l’àmbit de la infermeria. Fins al 25 de setembre es poden presentar candidatures.

Convocada la segona edició dels premis de recerca en Infermeria Fundació Vila Saborit

Els premis d’investigació tenen com a objectiu el reconeixement a joves investigadors que hagin demostrat la seva capacitat investigadora en l’àmbit de les ciències de la infermeria, així com potenciar trajectòries científiques d’excel·lència, donar suport a la recerca en l’àmbit de la infermeria i difondre la recerca d’aquesta disciplina.  

En aquesta edició, només poden ser candidats els qui hagin cursat un màster universitari oficial en l’àmbit de la infermeria en una de les universitats catalanes, hagin presentat el seu treball final de màster durant aquest curs acadèmic i hagin obtingut una nota d’excel·lent. Es lliuraran 2.000 euros de premi repartits en un primer premi i dos accèssits.

Els premis es decidiran per un jurat format per representants de la Fundació Vila Saborit, doctors en Infermeria de cada universitat catalana que ofereixi estudis d’Infermeria i màster, doctors en Infermeria, membres d’institucions assistencials catalanes, experts en investigació de l’Hospital Universitari Sagrat Cor i membres del COIB.

Fins al 25 de setembre es rebran les candidatures i els premis es donaran a conèixer el 17 de novembre al Saló d’Actes de l’Hospital Sagrat Cor.

Consulta les bases i més informació dels premis.