30 de novembre de 2016

La Fundació Vila Saborit, junt amb l'Hospital Universitari Sagrat Cor i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) han reconegut amb aquests premis la capacitat de recerca de joves infermeres i infermers en els treballs de màsters i tesis.

Sergio Cazorla i Pilar Fuster guardonats amb el I Premis de Recerca en Infermeria Fundació Vila Saborit

La Fundació Vila Saborit l'Hospital Universitari Sagrat Cor i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) han entregat els guardons dels I Premis de Recerca en Infermeria Fundació Vila Saborit i que reconeixen la capacitat investigadora en dues modalitats: tesis doctorals i treballs de final de màster.

Els guanyadors d’aquesta primera edició són Sergio Cazorla Calderón, amb el treball “Reanimació cardiopulmonar presenciada per familiars en l’àmbit extrahospitalari”, en la categoria de treball de fi de màster i dotat amb 1.000 euros, i en l’àmbit de tesis doctorals, dotat amb 1.500 euros, per a Pilar Fuster Linares, amb la tesis “Infermeria pediàtrica i cures centrades en la família”.  

Els Premis han reconegut també amb accèssit, entre 19 tesis i 10 treballs de fi de màster defensats a les universitats catalanes, a les infermeres Cristina Bosch Farré, Marina Mateu Capell, M.ª Ángeles Vara Ortiz i M. Antònia Serra Barril.

Els treballs presentats han estat avaluats tant per representats acadèmics com assistencials. En el tribunal hi han participat membres de totes les universitats catalanes i del COIB.

 

Peu de foto: D'esquerra a dreta, el Dr. Daniel Regaña, de l'Hospital Sagrat Cor, la Dra. Cristina Monforte, directora d'Infermeria de UIC Barcelona, la Dra. Pilar Fuster, guanyadora de la modalitat de tesi, Sergio Cazorla, guanyador de la modalitat de treball fi de màster i el Sr. Delfí Vila, president de la Fundació Vila Saborit.