Un cop superada la prova de català o acreditat el nivell requerit, les infermeres i infermers que estan en el procés de requalificació d’aquesta convocatòria per a infermeria d’atenció primària poden presentar els mèrits avaluables fins el 30 de març.

Comença la fase de presentació de mèrits del procés de requalificació de les oposicions de primària de l’ICS del 2010

El procés de requalificació de les oposicions de l’Institut Català de la Salut (ICS) per infermeria d’atenció primària del 2010 segueix endavant.

L’ICS ha publicat els resultats de la primera prova del segon exercici (coneixements de llengua catalana) de la fase d’oposició i ha iniciat la fase de valoració dels mèrits avaluables, que es poden presentar fins el dia 30 de març inclòs.

Les persones aspirants que consten com a aptes o exempts de la prova de català han d’introduir els mèrits que considerin en el “Gestor del Currículum” de l’aplicació SGRH de l’ICS i presentar els documents que acreditin disposar dels mèrits avaluables que es van determinar en la convocatòria del 2010.

Les persones que van superar l’oposició i van presentar els mèrits del 2011 i que han continuat com a aptes en la nova correcció, poden consultar en l’aplicatiu SGRH els mèrits que van presentar en el seu moment i els punts obtinguts. També poden presentar els mèrits que no s’haguessin presentat en aquell moment.

Informació important:

  • Les persones aspirants han d’introduir els mèrits a l’aplicatiu informàtic (SGRH) i presentar la documentació compulsada
  • Només es valoraran els mèrits obtinguts fins el dia 19 de maig de 2010
  • Els mèrits que ja s’haguessin presentat l’any 2011 NO s’han de tornar a introduir ni presentar.
  • Es valorarà només els mèrits que s’hagin introduït i presentat amb la fotocòpia compulsada.
  • Les compulses que tenen validesa són: les realitzades per l‘organisme emissor d’aquell document i hi consti el nom i cognoms de la persona que ha realitzat la compulsa, la compulsa realitzada per uns dels òrgans de l’ICS on hi consti el nom i cognoms de qui ha fet la compulsa i la d’un notari.

     

Consulta els resultats de la prova de català i tota la informació relativa a la valoració del concurs de mèrits