16 de gener de 2017

  Des de fa un parell de mesos el Col·legi s’ha sumat a la campanya Casa nostra, casa vostra, en favor de l’acollida de persones refugiades que convoca dues grans mobilitzacions: un concert pel dia 11 de febrer al Palau Sant Jordi i una manifestació a Barcelona el dia 18 de febrer i us convida a participar-hi.

  Concert solidari i manifestació a favor de l'acollida de persones refugiades i migrants

  La Gran Manifestació en favor de l'acollida de Persones Refugiades i Migrants tindrà lloc el proper 18 de febrer a la Plaça Urquinaona de Barcelona. Aquesta vol ser la mobilització més gran que s’hagi fet mai a Europa des de l’esclat de l’actual crisi del refugi. Si voleu afegir-vos a la convocatòria i convidar els vostres contactes podeu fer-ho a través de l’esdeveniment de Facebook.

   

  Des de diverses localitats d'arreu del territori s'estan organitzant autobusos per anar cap a la manifestació. Si vosaltres també voleu ser-hi, podeu escriure a:

  barcelona@casanostracasavostra.cat

  barcelonesnord@casanostracasavostra.cat

  hospitalet@casanostracasavostra.cat

  baixllobregat@casanostracasavostra.cat

  vallesoccidental@casanostracasavostra.cat

  vallesoriental@casanostracasavostra.cat

  maresme@casanostracasavostra.cat

  osona.ripolles@casanostracasavostra.cat

  catalunyacentral@casanostracasavostra.cat

  pirineusorientals@casanostracasavostra.cat

  pirineusoccidentals@casanostracasavostra.cat

  lleida@casanostracasavostra.cat

  penedes.garraf@casanostracasavostra.cat

  campdetarragona@casanostracasavostra.cat

  terresdelebre@casanostracasavostra.cat

  girona@casanostracasavostra.cat

  bergueda@casanostracasavostra.cat

  anoia@casanostracasavostra.cat

  Concert solidari i manifestació a favor de l'acollida de persones refugiades i migrants

  D'altra banda, una cinquantena d’artistes de tot el país pujaran a l’escenari del Palau Sant Jordi el proper dissabte 11 de febrer en el Gran Concert per a les Persones Refugiades, un espectacle a favor de l’acollida dirigit per La Fura dels Baus i que comptarà amb actuacions de diverses personalitats del món de la música i les arts escèniques.

  Tots els beneficis que s’obtinguin del concert es destinaran a projectes d’organitzacions que treballen en migració i refugi a Catalunya o als països d’origen o de de trànsit. Les entrades ja són a la venda a la web de Casa Nostra Casa Vostra a un preu d'entre 15 i 60 €.

  Concert solidari i manifestació a favor de l'acollida de persones refugiades i migrants

  La campanya Casa Nostra Casa Vostra proclama: “Volem acollir refugiats i refugiades i totes aquelles persones que s’han vist obligades a fugir forçosament de casa seva, jugant-se la vida al Mar Mediterrani o en altres rutes. Volem acollir els que han d’arribar i els que ja són aquí.

  El COIB, juntament amb centenars de persones a títol individual, col·lectius i moviments socials, ONG i empreses del sector cultural ja han signat el manifest i compartit a les xarxes socials amb l’etiqueta #VolemAcollir. Si vols adherir-te a la campanya, pots signar el manifest en aquest enllaç.