Durant la trobada –organitzada per la Sociedad Española de Enfermería Nefrológica (SEDEN) que va tenir lloc del 9 al 11 d’octubre a Burgos i va reunir infermeres de tot l’Estat de l’àmbit de la nefrologia— es va reconèixer el treball de les professional de l'Hospital del Mar i de l'Hospital Universitari de Bellvitge.  

Tres projectes d’infermeres de Barcelona, premiats al 42è Congrés Nacional de la Sociedad Española de Enfermería Nefrológica

Les infermeres de l'Hospital del Mar, Nuria Gascó Coscojuela, Yaiza Martínez Delgado, Silvia Collado Nieto, Ernestina Junyent Iglesias i Julio Pascual Santos van rebre el premi Medtronic-Bellco al Millor Treball Oral de Recerca sobre Innovació en Tècniques Dialítiques per la seva comunicació premiada titulada "Cas Clínic: Intoxicació aguda per tal·li. Hemodiàlisi diària de Baix Flux vs Alt Flux".

Del mateix centre, Maria Vera Casanova, Anna Bach Pascual, Aida Martínez Sáez, Yolanda Castillo Pinya, Anna Faura el Vendrell i Dolors Rodons Pachón van rebre  el Premi Donació i Trasplantament atorgat per la SEDEN pel seu treball "Fragilitat i estat nutricional en el pre-trasplant. Hi ha correlació?"

Per últim, les guanyadores del Primer Premi Pòster Fresenius Medical Care 2017 han estat les infermeres de l'Hospital Universitari de Bellvitge Estefanía Iglesias González i Micaela Moscoso Gómez pel seu treball "Avaluació de la percussió hipodèrmica pulsativa en un programa de trasplantament renal amb donant expandit."

Tres projectes d’infermeres de Barcelona, premiats al 42è Congrés Nacional de la Sociedad Española de Enfermería Nefrológica